Tack för detta år.

Springhjälpens insamling är avslutad.

Vi tackar för allas engagemang och bidrag. Pengarna som samlats in kommer gå till att bekämpa hungern i världen.

Den slutgiltiga summan av allas engagemang i år är 1 635 777 kr!

Tänk på följande när du namnger bössan

Tänk på följande när du namnger bössan

Radiohjälpen som står bakom insamlingen ber alla att tänka på att inte använda den digitala bössan som en plattform för att sprida egna budskap eller driva kampanjer som inte har med Springhjälpen att göra. Sveriges Radio, SVT, UR och Radiohjälpens verksamheter är oberoende från politiska intressen och vi tillåter därför inte att man bedriver kampanjer kring en viss sakfråga på våra plattformar. Det är inte tillåtet att starta en bössa som innehåller följande: svordomar och obscena ord, pornografiskt innehåll, främlingsfientliga och/eller sexistiska yttranden. Det är inte heller tillåtet med namn på bössor som innehåller hot, trakasserier, uppvigling, personliga påhopp, förtal, skvaller eller lögner. Ett namn på en bössa får aldrig syfta till att främja användning av droger eller alkohol. Man får inte heller låtsas vara någon annan än den man är, t.ex. genom att använda någon annan persons eller företags namn. Vi förbehåller oss rätten att be den som startat en bössa som strider mot våra regler att ändra namn på den - eller så kommer bössan att tas bort. I det sistnämnda fallet så tillfaller redan insamlade medel Radiohjälpens insamling för Springhjälpen.
Det här fältet modereras utifrån lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor (BBS-lagen). Den som väljer att döpa sin insamling till något som är i strid mot gällande lag kan bli personligen ansvarig för detta.
Regler och Villkor

Hjälp Mathias Lindholm komma i form

Senaste bidragen: 500:- 100:- 100:-

Hjälp mathias lindholm komma i form

Hjälp till att sätta P4 Östergötlands (mest otränade medarbetare) Mathias Lindholm i rörelse! Starka scener utspelade sig när Mathias den 20 maj drog på sig de oanvända träningsskorna och begav sig på sitt livs promenad! Han skulle gå sju mil men hans otränade kropp klarade knappa två, vid Björsäter gjorde sig både gubbvaden och pungskavet påmint och han var tvungen att bryta den tappra vandringen. Tillsammans med er lyssnare samlades det in över 80.000 kr! Helt fantastiskt! Men vi ger inte upp här! Mathias är fortfarande en otränad man - en otränad man med träningsvärk visserligen - men i kampen mot hungern i världen måste vi alla orka lägga i en extra växel! Så fortsätt att skänka pengar i Mathias bössa så lovar vi att han kommer att fortsätta röra på sig - håll öron och ögon öppna, Mathias träningsresa fortsätter i P4 Östergötland! Har du kanske något roligt uppdrag som du vill att Mathias ska utföra i radion? Hör av dig till anna_karin.lodin@sverigesradio.se! Missa nu inte denna chans, detta är en god gärning på så många plan. Du hjälper en medmänniska som är i desperat behov av bättre hälsa samtidigt som du hjälper till i kampen mot hungersnöden runt om i världen. Nu sätter vi Mathias Lindholm i rörelse!